FLYTTJÄNSTER

Effektivt och varsamt

Oavsett om ni behöver flytta en skola, ett kontor, en fabrik eller medarbetares bohag har vi den mångåriga erfarenhet som krävs. Så att ni kan vara trygga med att vi planerar och genomför er flytt inom givna tidsramar och på ett kostnadseffektivt sätt. Ni har alltid en personlig kontakt hos oss som ger er råd och kontroll på kostnaderna genom hela flytten.

Vi som jobbar på G-Moving känner dessutom varandra och vårt nätverk. Det ger oss ett sammanhang och en yrkesstolthet. Ni kan alltid lita på att vi hanterar era saker med största varsamhet och respekt. Du hittar alla våra flyttjänster nedan.

 

Kontorsflytt och verksamhetsflytt

– Svensk branschledare

Att flytta ett kontor, en fabrik eller en skola är mer än att bara flytta saker. Det är att flytta arbetsplatser. G-Moving är idag den ledande flyttserviceaktören i Sverige, både på den offentliga och privata marknaden. Vi vet hur man planerar och genomför en flytt för att minimera störningar i verksamheten.

Utlandsflytt

– Till och från världens alla länder

Vi har kapacitet att flytta er till och från världens alla länder tack vare våra certifierade lokala agenter inom Harmony Relocation Network och IAM. Att flytta utomlands kan inkludera både kontors-, verksamhets- och bohagsflytt. Och att flytta era medarbetares vardag. Det ställer extra höga krav på oss som leverantör.

Bohagsflytt

– Evakueringsflytt och stambyte

När ni som fastighetsägare behöver evakuera bohag vid t.ex stambyte och andra större renoveringar hjälper vi er med allt från planering och packning till bohagsflytt, magasinering, återflytt och avveckling.

Säker tunghantering

– Med utbildad personal

Vi har specialutbildad personal som utför säkra lyft med hjälpmedel när ni behöver flytta gods som väger över 250 kg.