Going Up?

FÖRETAGSTJÄNSTER

Er verksamhet är i ständig rörelse. Oavsett ert nästa steg ser vi till att ni kan fokusera på nya marknader och kompetenser, istället för att tänka på praktiska frågor kring er flytt. Vår uppgift är att eliminera administrativa bördor och skapa smidiga transporter världen över. På ett ansvarsfullt sätt. Tack vare egen flyttpersonal och dedikerade medarbetare har vi kontroll genom hela processen. Så att ni och era medarbetare nyfiket kan upptäcka er nya destination. Your Move. Our Drive.

Flyttjänster

Oavsett om ni behöver flytta en skola, ett kontor, en fabrik eller ett bohag har vi den mångåriga erfarenhet som krävs. Så att ni kan vara trygga med att vi planerar och genomför er flytt inom givna tidsramar och på ett kostnadseffektivt sätt.

Utlandsflytt

Vi ser till att era medarbetare landar tryggt i sin nya vardag när de flyttar till eller från Sverige. Vi har kapacitet att flytta er till och från världens alla länder tack vare våra certifierade lokala agenter inom Harmony Relocation Network och IAM.

Magasinering

Finns det saker som ni inte vill eller får ta med er till er nya destination? Har ni inte er bostad klar i Sverige eller i det land ni flyttar till? I så fall kan ni magasinera era saker hos oss, från 1kbm upp till 1.000 kbm.

Avveckling

För att affärsverksamhet ska bli hållbar framöver behöver vi försöka efterlikna naturens eget kretslopp – och eftersträva en cirkulär ekonomi där vi minimerar mängden avfall.