HISTORIA

Från ensam åkare till branschledande visionär

När vår grundare registrerade aktiebolaget Allt i Transport 2003 och köpte sin första lastbil tänkte han att det var primärt för att försörja sig själv. Men redan samma år föddes en iver att utveckla branschen.

Han upptäckte saker hela tiden. Saker man alltid hade gjort på ett visst sätt i branschen och sedan bara fortsatt med. Det han gjorde var nog bara att stanna upp och reflektera över detaljerna, ändra lite och se hur det påverkade det större perspektivet.

Grundarens vilja att ständigt utvecklas har blivit ett signum för hela företaget som 2018 bytte namn till G-Moving.

En företagskultur där man gärna går sin egen väg och investerar stora mängder energi för att uppnå det man tror på har blivit ett framgångsrecept. Nu snart 20 år senare har företaget vuxit till ett branschledande maskineri med en tydlig vision:

När man är stor måste man också förstå sitt ansvar. Många skjuter ansvaret på framtiden, men då har man inte förstått att framtiden redan är här och att det inte finns någon planet B.

Min vision är att G-Moving ska vara med och driva branschens utveckling. Och då menar jag självklart våra tjänster, men även innovationer och en inställning som tar oss i rätt riktning för samhället och miljön.

Bolaget grundades 2003 i Uppsala, Sverige, under namnet Allt i Transport. 2018 förvärvade vi bolaget G-Moving, specialister på utlandsflytt, och valde då att anta det registrerade varumärket G-Moving som företagsnamn. Namnet G-Moving beskriver tydligare vår verksamhet. Etableringen på den internationella marknaden gör också ett internationellt gångbart namn till ett naturligt steg i vår utveckling.

/Per Hansson, vd G-Moving