JOBBA HOS OSS

En arbetsplats för dig som bryr dig och vill vara aktiv

G-Moving söker regelbundet efter nya medarbetare. Gillar du att röra på dig? Är du uthållig och gillar att ta i? Blir du glad av att hjälpa andra och ta ansvar? I så fall tror vi att du kommer att trivas hos oss, och vi med dig. Har du körkort med C- eller B-behörighet är det meriterande.

Vår bransch består traditionellt mestadels av män. Det skulle vi gärna vara först med att jämna ut, och ser gärna att fler kvinnor söker våra tjänster. Det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra. Vi har flera aktiviteter som pågår under hela året för att både stärka den sociala gemenskapen och hålla fysiken på topp. Två bra exempel är vårt korplag i fotboll och att vi erbjuder ett antal tider i veckan då personalen kan spela padeltennis.

%

Närvarotid

G-Moving har noga utarbetade personalpolicys som tydligt säger hur vi som arbetsgivare ska uppträda mot våra anställda, och vilka skyldigheter och rättigheter de anställda har hos oss. Detta ramverk gör också att vi kan gå i bräschen för goda arbetsvillkor i hela branschen. Det handlar om allt från löner till hur vi arbetar ute hos kunder och internt på företaget. En bra relation och samarbete med de fackliga organisationerna är också en självklarhet för oss.

Maila ditt CV till jobb@gmoving.se så återkommer vi till dig när vi behöver nya medarbetare.