God fortsättning 2016!

Hoppas att ni haft en trevlig Jul och en god start på det nya året.

För oss på Allt i Transport har året börjat i ett rasande tempo, lagom till Jul fick vi beskedet om en ny tilldelning inom offentlig verksamhet i Sverige, denna gång i Stockholm. I tuff konkurrens lyckades vi vinna Stockholms Stads avtal för flyttjänster vilket är ett bevis på att vårt sätt att arbeta med innovativa lösningar och nya tjänster är framgångsrikt. Avtalet löper på 2 år med förlängningsoptioner om 1 + 1 år, detta ger oss en långsiktighet och stabil tillväxt. Uppdraget innebär att vi kommer under de kommande åren fortsätta att växa och vi har precis påbörjat rekrytering av nya medarbetare. Ett av kraven från Stockholm Stad är att uppdragen ska utföras med fordon vilka drivs med förnyelsebara drivmedel. Våra nya gasfordon rullar nu i Stockholm med minimal miljöpåverkan.

En annan upphandling vi har vunnit är Uppsala Universitet, som vi haft som kund sedan 2011, det ny avtalet löper över 4 år. Naturligtvis är vi mycket tacksamma för detta förlängda förtroende från Uppsala Universitet.

Detta är en mycket spännande start på året och en milstolpe i vår utveckling som företag.

AIT Care miljöutveckling

AIT_CARE_ikon_strl

Vi är idag Sveriges ledande flyttjänstföretag med stort fokus på vår miljö och framtid. I vårt koncept AIT Care erbjuder vi våra kunder att ta hand om de kontorsinventarier och eventuellt skärp som blir över vid en flytt. Man kan göra stora miljövinster genom att inventarierna återanvänds i annan verksamhet. Det som ändå ska slängas i samband med flytten källsorteras vilket i sin tur ger effektivare återvinning och en minskad miljöpåverkan. Efter utfört uppdrag ger AIT Care dig som kund en fullständig miljörapport där vi tillsammans bidragit till en bättre miljö.

Vi optimerar flödet av våra tjänster för en så smidig och resurseffektiv hantering. Det är möjligt genom att vi har bl.a. har branschens bästa medarbetare med kompetens, erfarenhet och engagemang. All vår personal har en vilja och strävan att alltid bli bättre och överträffa våra kunders förväntningar.

I samband med vårt profilbyte i höstas har vi samlat in alla överblivna kläder och gjort dessa neutrala tillsammans med Grolls. Dessa kläder kommer vi nu att skänka till  Stadsmission, ett sätt för oss att visa på ett socialt ansvarstagande.

Nyfiken och vill veta mera?

Kontakta gärna mig direkt på telefon 073 633 90 23 eller skicka ett mejl till mig på martin.lennbom@alltitransport.se med frågor och funderingar.

Hoppas att vi hörs inom kort!!!

Med vänliga hälsningar

Martin Lennbom