Vad är viktigt för dig när du väljer en tjänsteleverantör?

Vi vill att det ska vara lätt och enkelt att välja samarbetspartner när man ska flytta hela eller delar av sin verksamhet eller företag. Man ska känna sig trygg redan vid första kontakten. En flytt är något som påverkar alla på ert företag, en bra planering är A & O, allt för att minska påverkan på den ordinarie verksamhet och att alla inventarier hamnar på rätt plats i nya lokaler. Här kan våra projektledare vara till stor hjälp. Vi ger er också tips och råd hur man t ex packar och hanterar all tänkbar utrustning, som t ex säkerhetsskåp och IT-utrustning.
Allt i Transport kan hjälpa er med detta och lite till – vi följer givetvis de branschvillkor som gäller och vi är fullt försäkrade. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt FR2000 vilket innebär att du som kund kan känna dig trygg i samarbetet med oss.

En personlig kontakt är också väldigt viktig – från första kontakten och under hela uppdraget bemöts du som kund av ett stort hjärtligt och personlig engagemang av all vår personal. Kontakta gärna oss för tips och råd inför er nästa flytt.

För miljöutveckling i tiden

Vi fortsätter att utveckla vår fordonspark. I vår levereras tre nya servicefordon vilka drivs med förnyelsebart drivmedel. ikon-recyclingMiljöfrågorna är något som engagerar väldigt många och vi märker i förfrågningar att önskemålen och kraven ökar hela tiden. Våra kunder vill ta ett ansvar för vår framtid, och det gäller även när man flyttar, då ska detta ske med minimal miljöpåverkan. Allt oftare ställer man också frågor runt hur man kan återvinna uttjänta kontrosmöbler på bästa sätt. Vårt koncept AIT Care är idag ledande inom detta område – allt från att vi mäter co2 påverkan i samband med flytten till att vi på ett enkelt sätt redovisar hur vi hanterat de inventarier som avyttrats, detta görs i en modern avvecklingsrapport.

Kontakt – ring eller skicka ett mejl!

Ställ gärna dina frågor direkt till mig – antingen per telefon, alltid trevligt med personlig kontakt eller skicka mig ett mejl så hör jag av mig till dig inom kort.

Telefon: 073 633 90 23

Mejl: martin.lennbom@alltitransport.se

Med vänliga hälsningar
Martin Lennbom

Allt i Transport & Spedition AB

Kundtjänst 0200-210 100
Uppsala 018-20 58 00
Stockholm 08-38 50 50