Your Way.

PRIVATTJÄNSTER

Var sak och varje plats har sin tid. När du vill flytta ser vi till att du kan lägga din tid på att landa tryggt i det nya, medan vi tar hand om det praktiska. Oavsett om det är ett stort hem eller en liten sak flyttar vi det ansvarsfullt – för miljön, samhället och dig. Undrar du något är vi bara ett nummer bort. Your Move. Our Drive.
 

Bohagsflytt

Vi flyttar inte bara saker. Vi flyttar kära ägodelar, värdefull egendom och vardagsliv. Därför är det extra viktigt att du som ger oss förtroendet att hantera din flytt känner dig trygg.

Utlandsflytt

Vi har kapacitet att flytta er till och från världens alla länder tack vare våra certifierade lokala agenter inom Harmony Relocation Network och IAM.

Magasinering

Finns det saker som ni inte vill eller får ta med er till er nya destination? Har ni inte er bostad klar i Sverige eller i det land ni flyttar till? I så fall kan ni magasinera era saker hos oss, från 1kbm upp till 1.000 kbm.

Flyttstädning

När flytten är klar vill man oftast lägga tiden på att komma i ordning i den nya bostaden. Inte på att städa den gamla. Därför kan du boka kvalitetssäkrad flyttstädning via oss.